Awww: Monica Geuze ziet zichzelf trouwen met James Lawrence

Media door Alyssa

Eerder deze week bevestigde Monica Geuze haar relatie met haar nieuwe vlam, James Lawrence. Hoewel de twee nog maar net bij elkaar zijn, neemt hun relatie in korte tijd steeds serieuzere vormen aan. In de podcast Geuze & Gorgels vertelt Monica dat ze zichzelf wel met James ziet trouwen.

'Ik ben heel verliefd' 

Een tijdje geleden bevestigde Monica dat ze een relatie heeft. "Ik kan er heel veel over vertellen. Ik ben gewoon heel verliefd. Dus ik ben helemaal op zo'n roze wolk en de hele tijd alleen maar met hem ook", vertelde ze in de podcast.

Nog nooit eerder zo verliefd 

Hoewel Monica meerdere relaties achter de rug heeft, weet ze vol zelfvertrouwen te zeggen dat ze 'nog nooit zo'n zeker gevoel' heeft gehad over een van haar vriendjes. "Tuurlijk ben ik wel eens vaker verliefd geweest, maar ik ben nog niet verliefd geweest op deze manier." Haar bestie Kaj weet dit te beamen. "Later ga je trouwen met deze, dat zien we nu al", zegt hij. "Ja, weet ik zeker", antwoordt Monica stellig. "Dat klopt als een gek."

Speech

Kaj roept ook dat hij op haar bruiloft graag een hilarische speech zou willen geven over haar exen, waaronder Lil Kleine, Lars Veldwijk en Robbert Kroese. "Het zou grappig zijn, gezien onze lange vriendschap en geschiedenis. En als je dan eindelijk je droompartner vindt en trouwt, wordt het verleden op een mooie manier afgesloten. Ik vind dat wel iets bijzonders hebben." Kaj voegt eraan toe dat hij James in ieder geval 'een geweldige vent' vindt.

Koken en series bingewatchen

Monica is het daar helemaal mee eens en merkt op dat James ook behoorlijk goed Nederlands spreekt. Samen genieten ze van 'Nederlandse onzin' op tv en streamingdiensten. Bovendien is Monica erg blij met James zijn kookkunsten, want volgens haar kan hij heerlijk koken. Lucky girl!

James Lawrence

James Lawrence is een voetballer die uitkomt voor het nationale team van Wales. Hij heeft een groot deel van zijn jeugd in Nederland doorgebracht en heeft gespeeld bij clubs als Ajax, Sparta Rotterdam en RKC Waalwijk. Momenteel is hij actief bij de Duitse club 1. FC Nürnberg.

Lees ook: Exciting! Monica Geuze lanceert nieuw liefdesprogramma Power Koppel