Het is bijna Moederdag, dit zijn de leukste cadeautjes voor je moeder

Cadeaus & hebbedingetjes door Maya Luz

Aankomende zondag is het Moederdag. Dit is het moment om je moeder eens goed in de watten te leggen. Ben je nog op zoek naar een cadeau? Dit zijn de leukste cadeautjes voor jouw moeder.

Meer inspiratie: Cadeau-inspiratie voor moederdag

Een sieraad

Een sieraad kan dienen als een symbool voor de liefde die jij en je moeder met elkaar delen. Dit maakt het een mooi en betekenisvol cadeau om aan haar te geven voor moederdag. Ga voor een sieraad dat aansluit op haar style zodat je ook weet dat ze het echt gaat dragen.

Blush Ketting van 14 karaat geelgoud 3062YGO - €199,-

Lego bloemen

Voor Moederdag is het erg voor de hand liggend om je moeder bloemen te geven. Bloemen geven is natuurlijk heel leuk, maar bloemen blijven niet voor altijd mooi. Daar is gelukkig een oplossing voor. Geef je moeder bijvoorbeeld deze Lego bloemen cadeau waar ze voor altijd naar kan blijven kijken.

LEGO Icons Wilde Bloemen Boeket Bouwset voor Volwassenen, Botanical Collection - 10313 - €39,99

Haar favoriete skincare

Wil jij je moeder iedere dag thuis een spa gevoel bieden? Geef haar dan skincare cadeau voor Moederdag. Ga voor een product dat ze uit zichzelf nooit zou kopen, bjvoorbeeld vanwege de prijs. Zo voelt ze zich echt verwend.

Clinique Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator 50 ml - Dagcrème - €29,50

Mam, vertel eens invulalbum

Alle moeders zitten vol met verhalen. Geef je moeder daarom dit unieke invulalbum cadeau. Hier kan zij al haar unieke verhalen in opschrijven. Dat is altijd leuk voor later.

Vertel eens - Mam, vertel eens - €19,99

Een apparaat voor in de keuken

Is jouw moeder geen keukenprinses maar een ware keukenkoningin? Doe haar dan keukenapparatuur cadeau. Een simpele blender of een melkopschuimer heeft ze waarschijnlijk al. Denk daarom iets meer out of the box. Wij durven te wedden dat ze bijvoorbeeld nog geen broodmachine heeft.

Inventum BM55 - Broodbakmachine - Brood 650/800 gram - 12 programma's - Glutenvrij programma - Timer - 550 watt - Zwart - €70,-

Haar favoriete beauty product

Voor alle moeders die echte beautyqueens zijn, is een mooi make-up product een perfect cadeau. Ga bijvoorbeeld voor een product dat ze veel gebruikt in haar signature kleur. Of ga voor een product van haar favoriete merk.

Lancôme Hypnôse Drama Mascara - 01 Excessive Black - €30,80

Een borrelplank

Sommige moeders lijken wel altijd bezoek over de vloer te hebben. Of jij nou langskomt, je oom en tante of het vriendinnengroepje van je moeder, ze heeft altijd de lekkerste hapjes op tafel staan. Die moet je natuurlijk op een leuke manier serveren: op deze borrelplank bijvoorbeeld.

Tapasplank - Borrelplank - Serveerplank - Kaasplank - Hapjesplank - Inclusief Kaasmesjes - Taspasplank Bamboe - Borrelplank Rond - Inclusief Ebook - ø 3 cm - €35,96