Beate benadert makers De Bachelor om dit fragment te laten verwijderen

Media door Alyssa

De Bachelor is nog in volle gang en de spanning stijgt! Wie van de meiden zal het hart van Paul en Rien veroveren? Hoewel de mannen langzaam voorkeuren lijken te krijgen en de eerste kussen al zijn gevallen, zorgt nu juist het kusgedrag voor de nodige ophef bij de andere meiden. Oei. De productie moet natuurlijk creatief zijn om de verhaallijnen spannend te houden, nu Beate niet meer voor opschudding zorgt.

Reuring

Beate was hands down de meest opvallende deelnemer van dit seizoen. Haar aanwezigheid zorgde voor flink wat reuring en ze was dan ook vaak het middelpunt van discussies op de social media-accounts van RTL en Videoland.

Bitchy kant

Voor de camera van Shownieuws deelt de blondine nu hoe ze terugkijkt op haar deelname. "Ik sta honderd procent achter alles wat ik heb gezegd of gedaan, ook al weet ik dat ik er gezeik mee krijg", begint Beate. Wel vindt ze het vervelend dat we haar in de afleveringen amper terug hebben gezien tijdens gesprekken met de andere dames. Volgens Beate komt het nu over alsof ze geen goede klik had met de andere meiden. "Nu kwam heel erg mijn arrogante, bitchy kant naar voren, maar dat is een momentopname. Kijk, dat is ook een kant van mij – ik ben de eerste die dat toegeeft – maar het is niet alléén maar wie ik ben."

Verwijderd fragment

Op de social media-accounts van Videoland verscheen een fragment waarin we Beate alleen met een glas wijn en haar ogen op Paul gericht zagen zitten. "Op het stukje van de tafel na ben ik oké met hoe ik ben neergezet. Daar zat ik namelijk naast twee meiden en het was vóór de cocktailparty, maar die beelden zijn er later ingezet. Daar was ik niet blij mee. Ik heb hen opgebeld met dat ik dat niet verdien en dat het niet zo was gegaan, want ik wilde bij mijzelf blijven. Dat hebben ze gerespecteerd en het is er later uitgehaald."

Geen spijt van De Bachelor

Ondanks alle ophef heeft Beate geen spijt van haar deelname aan De Bachelor. "Ik heb zeker geen spijt. Ik heb misschien niet de liefde gevonden, maar wel een mooie, grote groep aan vriendinnen. Het was alsof we een team waren, en geen concurrenten. Het is echt een avontuur. Je wordt geleefd; dat is soms best relaxed."

Lees ook: Beate is teleurgesteld in Bachelor Paul: "Ik ben een special treatment gewend"