Yes! Van seks word je mooier

Intiem door Danielle

Nu heb je natuurlijk geen excuus nodig om tussen de lakens te duiken. Maarrr mocht je nog twijfelen of je je Tinderdate moet uitnodigen… Gewoon doen! Seks doet namelijk wonderen voor je uiterlijk.


1. Een snellere hartslag laat je bloed nog harder pompen waardoor jij geen blush meer nodig hebt, je krijgt namelijk natuurlijke roze blosjes op je wangen. Oh, en fillers zijn ook niet meer nodig. Je lippen lijken hierdoor namelijk ook voller! Twee vliegen in één klap!

2. Gooi je antirimpelcrèmes maar in de prullenbak en stop met sparen voor botox! Stresshormonen zijn verbonden met het krijgen van rimpels en wat is ook alweer het beste middel tegen stress? Juistem, seks!


3. Daarnaast komt er oestrogeen vrij tijdens een orgasme wat er weer voor zorgt dat je minder lijntjes en rimpels krijgt. Ook draagt de fysieke inspanning hiervan bij aan een volle, elastische huid!

4. Een goede work out verbetert je bloedcirculatie en daardoor krijg jij een mooie gloed over je heen. Verplaats je work out van de sportschool dus maar snel naar de slaapkamer!

Nog meer redenen om vandaag nog te rollenbollen vind je op Ze.nl.