6 redenen waarom je Inside Amy Schumer moet gaan kijken

Vrije tijd door Annelot

We love Amy Schumer! Onze favoriete Amerikaanse comédienne is hilarisch, nooit te bang om een statement te maken en doet de meest fantastische imitaties. We blokten dan ook standaard onze agenda’s vrij voor het programma Inside Amy Schumer. Helaas is het derde seizoen afgelopen en wachten we al een tijdje met smart op nieuwe afleveringen. Maarrr Amy Schumer fans kunnen hun hart ophalen, want het vierde seizoen van Inside Amy begint weer! Vanaf vandaag kun je elke zondag om 22:00 op Comedy Central naar Amy Schumer kijken. Waarom je dit écht moet gaan kijken lees je hieronder.

1. Je kijkt niet alleen naar Amy Schumer, wat op zich al leuk is, maar ook naar de leukste acteurs en comedians zoals, Jake Gyllenhaal, Lena Dunham, Selena Gomez en Jennifer Hudson.

2. Als je zondag om 22:00 op de bank ploft om Inside Amy Schumer te kijken, kún je gewoon niet nadenken over je eindeloze to-do list van de aankomende week, want je ligt constant dubbel van het lachen. Het is dus een fantastische manier om je weekend af te sluiten.

3. Amy Schumer durft te zeggen wat we eigenlijk allemaal denken, maar nooit uitspreken. Zoals bijvoorbeeld in haar sketch over een nieuw lichaam dat je al meteen voor je ziet als je net een uurtje hebt gesport. Gne, gne, herkenbaar?

4. Het programma heeft al een People’s Choice Award, een Peabody Award, een Writer’s Guild Award en twee (!) Primetime Emmy Awards ontvangen. Dat zegt wel genoeg toch?

5. Je bent heel gezond bezig, want je bent in principe gewoon aan het sporten. Aangezien je zo hard moet lachen om de gestoorde grappen van Amy, heb je aan het einde van de show zelfs spierpijn in je buik.

6. Ze drukt je met de neus op de feiten. Zoals bijvoorbeeld in de sketch waarin ze even keihard duidelijk maakt hoe vaak wij 'vrouwenmensen' wel niet 'sorry' zeggen om de meest nutteloze dingen. Oeps, guilty!

Genoeg redenen om vanavond om 22:00 naar Comedy Central te zappen! Om in de stemming te komen kun je alvast de promo van seizoen vier bekijken. Meer Amy Schumer? Klik hier.

Bron, bron, bron