In welk land hebben ze de meeste seks?

Intiem door Mariëlle

Had jij dat nou gedacht; dat een land als Amerika hoog scoort als het aankomt op het meeste seks hebben van alle continenten? Amerikanen scoren bovengemiddeld ten opzichte van de rest van de wereld. Oeh, Amerikanen, wat doen jullie tussen de lakens? Toch zijn het niet de kartrekkers als het erop aankomt wie het meeste seks heeft.

Het land waar de bevolking het vaakst seks heeft is... parapapa... Canada! Zij presteren in dit opzicht 45,4% bovengemiddeld ten opzichte van andere landen. Australië komt met een percentage van 36,8% op een keurige tweede plaats, de Verenigde Staten komen met 16,3% net boven de gemiddelde bevolking uit en in Latijns Amerika zijn ze wat minder bewogen kussen te lakens: zij scoren 3,5% ónder het gemiddelde.

Hoe we dit weten? Deze gegevens werden bijgehouden door de app Glow. Glow is een app die vrouwen meer leert over hun vruchtbaarheid en kan helpen bij het proberen om zwanger te worden of juist dat te voorkomen (hoewel je natuurlijk beter de reguliere voorbehoedsmiddelen kunt gebruiken zoals condooms). De app keek naar de gegevens van haar gebruikers en zag daarmee het aantal keren seks dat de gebruikers hadden in verschillende landen.

De gegevens van Nederland werden helaas niet vermeld. Jammer, want we zijn razend benieuwd hoe Nederlanders scoren. Wat denk jij? Zitten we boven of onder het gemiddelde?

Bron, bron, bron, bron